Vugtdak - Dakbedekkingen - Logo - jpg

Over ons

Vugtdak is gebouwd op de 5 V’s: vakmanschap, vooruitstrevendheid, veiligheid, voordeligheid en vertrouwen. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we ons bewezen als een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige werk en uitstekende klantenservice.

1. Vakmanschap

Sinds 1967 is Van Vugt Dak een ‘topper’ op de Nederlandse daken.
Een gespecialiseerd bedrijf dat vanuit Ridderkerk tot grote hoogte gestegen is, maar nimmer de vaste basis voor alle werkzaamheden heeft losgelaten. Het fundament van Van Vugt Dak bleef alle jaren vakmanschap. Dat geldt binnen het bedrijf voor alle geledingen. Niet alleen van de mensen op het dak worden topprestaties verwacht, maar ook van de werkvoorbereiders, planners en inkopers. Een goed op elkaar ingespeeld team zorgt ervoor dat er altijd kwaliteitswerk geleverd wordt. Op welke hoogte er ook wordt gewerkt: de mensen van Van Vugt Dak staan voor het hoogste niveau op elk niveau.

2. Vooruitstrevend

De nieuwste dakbedekkingsmaterialen en technieken kunnen door Van Vugt Dak worden toegepast. Ons productenpakket wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe dakrollen, isolatiematerialen en profielen voor de afwerking van de dakrand. Maar we gaan niet automatisch in zee met elke nieuwe vinding. We volgen kritisch alle technologische ontwikkelingen en willen zeker zijn van een goed product voor wij het aanbieden. Nieuwe materialen moeten eerst hun kracht in de praktijk bewezen hebben. We hebben eigen panden tot onze beschikking waarop wij het proefondervindelijk uitproberen. Op die manier ontdekken wij letterlijk van boven tot onder de kracht van nieuw materiaal.

3. Veilig

Goed, maar ook veilig werk. Onze prestaties op hoog niveau kennen ook een hoog veiligheidsniveau. Bij al onze werkzaamheden worden optimale veiligheidsregels in acht genomen. Daarmee is niet alleen de veiligheid van ons personeel, maar ook van uw object gegarandeerd. Met al onze mensen voldoen we aan het Veiligheids Certificaat Aannemers (VCA) en dat geldt ook voor al het gereedschap en het andere materiaal dat bij de werkzaamheden wordt ingezet. Door bijscholing wordt ons personeel scherp gehouden. Strenge keuringen garanderen het functioneren van het materiaal waarmee gewerkt wordt.

4. Voordelig

We geven het eerlijk toe. Van Vugt Dak is bij offertes niet altijd de goedkoopste. Echter wel de voordeligste. Wij bieden onze opdrachtgevers het voordeel van daken die veel langer meegaan en minder groot onderhoud vergen. En het kan nog voordeliger als besloten wordt tot het aangaan van een onderhoudscontract. Want dan wordt ook de volledige zorg voor het dak door de specialisten van Van Vugt Dak uit handen genomen. Met gedetailleerde controles worden onze ‘contractdaken’ jaarlijks op alle facetten geïnspecteerd, waarbij eventuele gebreken direct worden hersteld. Zorg die garandeert dat U langer een goed dak boven uw hoofd houdt.

5. Vertrouwd

Van Vugt Dak heeft in de loop der jaren het vertrouwen gekregen van overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen. Duizenden huishoudens wonen prettig onder de toplagen die door ons zijn aangebracht. Ook talrijke bedrijven, ziekenhuizen, bioscopen en theaterzalen blijven droog dankzij onze dakbedekkingen. Maar niet alleen de grote opdrachtgevers mogen op ons vakmanschap rekenen. Het dak van een schuurtje of een particuliere woning krijgt van ons dezelfde aandacht, zorg en garanties.

Samenwerken met of werken bij
Vugtdak Dakbedekking?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!