Vugtdak - Dakbedekkingen - Logo - jpg

Onze dienstverlening

Particulier en zakelijk

Vugtdak Dakbedekkingen levert en plaatset verschillende soorten dakbedekkingen. Hierbij werken wij met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen, zodat u kunt genieten van een kwalitatief hoogwaardig dak dat jarenlang meegaat. Onze diensten zijn zowel gericht op zakelijke als particuliere klanten. Zo helpen wij bedrijven en organisaties bij het plaatsen en onderhouden van dakbedekkingen op hun gebouwen, en bieden wij particulieren oplossingen voor hun woonhuis of garage. Naast het leveren en plaatsen van dakbedekkingen, bieden wij ook diensten aan op het gebied van dakonderhoud en -reparatie.

Dakbedekking op maat

Onze aanpak is gericht op kwaliteit en vakmanschap. Bij elk project kijken we naar de specifieke wensen van onze klanten en hoe we deze kunnen vertalen naar een passende oplossing. Hierbij werken we alleen met ervaren en deskundige medewerkers die beschikken over de benodigde kennis en expertise. Wij werken bovendien met de beste leveranciers om hoogwaardige materialen te kunnen garanderen. Wij werken met alle soorten daken, van platte daken tot schuine daken en daken met afwijkende vormen.

Vugtdak Dakbedekkingen realiseert onder andere:

Verduurzamen

Bent u als woningeigenaar, VVE, overheidsinstelling, scholengemeenschap etc. op zoek naar verduurzaming van uw dak, dan kunnen wij u ontzorgen. Er zijn vele mogelijkheden om uw gasrekening omlaag te krijgen, maar door vergroening van de daken kunnen wij met ons partnerbedrijf Ecoplan Groen u helpen iets bij te dragen aan verbetering van de leefomgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat allemaal mogelijk is.

Materialen

Bij Vugtdak Dakbedekking bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige dakbedekkingen en aanvullende diensten. Al onze materialen zijn van een hoge kwaliteit en vooraf getest op onze eigen panden, zodat wij de kracht van ons materiaal van binnen en buiten kennen.

De App Gum Combimat 470

De APPdakrol_veel Gum Combimat 470 is een APP gemodificeerde bitumineuze dakrol met een geheel nieuw ontwikkelde inlage bestaand uit een polyesterglasvezel combinatie.

Onder de code VB470K14/24 wordt deze nieuwe brandrol in opdracht van Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf geproduceerd naast de reeds bestaande APP Gum typen 460 (polyesterinlage) en 446 (polyestermat- en glasvliesinlage separaat). Kenmerkend voor de APP Gum Combimat 470 is de sterk verbeterde dimensionele stabiliteit.
Dit vindt zijn oorzaak in het feit, dat met deze nieuwe inlage vrijwel spanningsvrij geproduceerde dakrollen gemaakt kunnen worden.
Hierdoor zullen tijdens of na de verwerking op het dak nauwelijks krimpeffecten optreden. Dankzij de hoge stabiliteit biedt de APP Gum Combimat (VB470K14/24) extra zekerheid en zijn nieuwe toepassingen mogelijk.

Vugtdak - Dakbedekkingen - Dienstverlening - materialen - App Gum Combimat 470

De APP Gum Combimat 470 is ook uitvoerbaar met een fabrieksmatig ingewalste leislag minelei (VB470K24), in diverse standaardkleuren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wanneer u contact met ons opneemt, worden uw persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Samenwerken met of werken bij
Vugtdak Dakbedekking?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!